top of page

Succesvolle ALV/Huurdersraadpleging op 26 nov. j.l.

Bijgewerkt op: 14 dec. 2020
Op 26 november organiseerde HV Omslag voor het eerst een digitale Algemene Leden Vergadering met aansluitend de Huurdersraadpleging.

Vanuit het kantoor van WoonGenoot werd via een live internetverbinding contact gelegd met huurders in heel Nijmegen. Het was voor de organisatoren wennen; spreken voor een camera, zonder publiek. Helaas heeft de huidige situatie het bestuur doen besluiten om op deze manier toch te voldoen aan de verplichtingen, ook al was het zonder publiek een stuk afstandelijker.

Toch kan van een succesvolle bijeenkomst worden gesproken. De huurders konden vanuit thuis toch stemmen en dus over belangrijke zaken meedenken en meebeslissen. We zijn blij dat we op deze manier met onze achterban in gesprek konden gaan, want juist de stem van de huurder is waar het voor ons om draait.

Aansluitend aan de Algemene Leden Vergadering werd de Huurdersraadpleging georganiseerd, waarin dieper werd ingegaan op de plannen van WoonGenoot om de mogelijkheden te onderzoeken om met een partner-corporatie te fuseren. Alle redenen, bezwaren en vragen van huurders kwamen aan bod. Kees van Kampen, directeur-bestuurder van Woongenoot gaf een online presentatie en de livestream kijkers konden vragen stellen die zo goed en uitgebreid mogelijk werden beantwoord.

We kijken met eeen goed gevoel terug op 26 november, al hopen we natuurlijk van harte dat u er de volgende keer weer allemaal 'live' bij aanwezig kunt zijn!

Marc Snippert, voorzitter


Hier kunt u de notulen van de Algemene Leden Vergadering en het verslag van de Huurdersraadpleging downloaden.

HV Omslag | Notulen 26 november Algemene
.
Download • 1.75MB

HV Omslag | Def
. Verslag Huurdersraadple
Download VERSLAG HUURDERSRAADPLE • 2.16MB

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page