top of page

Jouw mening telt op 27 mei

HV Omslag behartigt de belangen van huurders van WoonGenoot in Nijmegen. Dat doen we met jouw wensen en meningen als leidraad. We kunnen immers niet op eigen houtje over jouw rechten en belangen beslissen. Daarom vragen we regelmatig je mening. Dat is enorm belangrijk want jouw mening telt!

Op donderdag 27 mei om 19:00 uur organiseert HV Omslag weer een huurdersraadpleging waarbij we jouw mening willen horen. Net als op 26 november 2020 wordt uw mening gevraagd over belangrijke onderwerpen. Het thema van deze huurdersraadpleging zal je waarschijnlijk niet verbazen: de fusie van WoonGenoot met Talis. Daar heb je misschien wel een mening of vragen over. Ook wij hebben vragen aan jou.

Daarom vragen we je om je aan te melden en met ons mee te denken en te praten over de toekomst van prettig, veilig en betaalbaar wonen in Nijmegen.

Corona

Uiteraard houden we rekening met de richtlijnen rondom de risico's van bijeenkomsten. De vorm die wij gekozen hebben voor deze bijeenkomst is dan ook 100% veilig; we organiseren een Microsoft Teams bijeenkomst die je thuis kunt bijwonen vanaf je computer, tablet of smartphone. Ingewikkeld? Nee hoor, dat valt reuze mee. De instructies krijg je van ons toegestuurd als je je aanmeldt, samen met een toegangscode om de bijeenkomst bij te wonen.

Stemmen

Om jouw mening te peilen vragen we je om je stem digitaal uit te brengen. Dat kan eenvoudig door op de knop van jouw keuze te klikken als daarom gevraagd wordt. Zo kun je jouw stem laten meetellen en dat is van groot belang!

Als je je via het aanmeldformulier aanmeldt ontvang je tijdig de instructies en aanmeldcode. Zo ben je verzekerd van een plaats tijdens de digitale bijeenkomst en zorgen we samen voor een prettige, veilige en betaalbare leefomgeving. Dat wil jij toch ook?Graag tot 27 mei!

Marc Snippert,

HV Omslag, voorzitter

53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page