top of page

HV Omslag gaat door!

Na een intensieve fusieperiode waarin we als huurdersorganisatie vooral hebben gekeken naar de positie van de huurders, is nu een tijd aangebroken om de positie van HV Omslag te beoordelen.


HV Omslag is een door de minister erkende belangenvereniging en staat al sinds jaar en dag gereed voor de huurders. Dat doen we goed en daar zijn we trots op. Nadat bekend werd dat WoonGenoot zou gaan fuseren met Talis, was een tijd onzeker hoe de belangenbehartiging er zou gaan uitzien. Er is immers al een bestaande huurdersorganisatie van Talis en is het nodig om twee belangenverenigingen naast elkaar te laten bestaan?


Enquete

In een enquête gaf u aan dat HV Omslag als aanspreekpunt beschikbaar zou moeten blijven. We zijn dankbaar dat u vertrouwen in ons heeft en graag met HV Omslag verder wilt. Dat zijn de signalen waar wij als bestuur ons enthousiasme uit halen.


Gesprekken

Inmiddels zijn er vele gesprekken geweest met de nieuwe Talis-directie. Ook uit die gesprekken blijkt wederom het belang van de lokale belangenbehartiging. Het steunt ons in de gedachte dat wij als HV Omslag een belangrijke rol kunnen blijven vervullen in de belangenbehartiging van huurders van Talis.


Uw mening telt!

U gaf aan dat u graag zou zien dat HV Omslag uw belangen blijft behartigen. En dát doen we. U kunt op ons blijven rekenen. We blijven de belangen van u als huurder met zo mogelijk nóg meer enthousiasme behartigen. úw mening is belangrijk en doet ertoe!


Huurprijsaanpassing

HV Omslag bereidt zich momenteel voor op gesprekken met Talis over de huurprijsaanpassing. Juist nu is het van groot belang dat we alle zeilen bijzetten om deze jaarlijks terugkerende aanpassing tot een minimum te beperken. U mag ervan uitgaan dat HV Omslag zich optimaal zal inzetten om deze gesprekken met een voor u zo gunstig mogelijk resultaat te laten afsluiten.94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page