top of page

Huurdersraadpleging; De Samenvatting


Op 26 mei organiseerde HV Omslag een huurdersraadpleging met alle leden. Leden van HV Omslag hebben de mogelijkheid om mee te denken en mee te praten bij belangrijke en minder belangrijke beslissingen die wij als huurdersbelangenvereniging moeten nemen.


Fusie

Een belangrijke beslissing waar wij als HV Omslag nu mee te maken hebben is de op handen zijnde fusie van WoonGenoot met beoogd fusiepartner Talis. U heeft er al veel over kunnen lezen en uiteraard houden wij u via deze nieuwsblog voortdurend op de hoogte.


Bijeenkomst

Op 26 mei vond de huurdersraadpleging plaats, en dat deden we online. Dit was de beste manier om toch met u in contact te zijn, ondanks de beperkingen waar iedereen me te maken heeft. Het was een succes en er was grote belangstelling vanuit de achterban, de leden van HV Omslag.


Samenvatting

Omdat er veel informatie is verstrekt en er veel over en weer is gezegd, vonden wij het belangrijk om de avond te registreren en een samenvatting op te stellen. Deze samenvatting stellen we u uiteraard beschikbaar en de PDF kunt u hieronder downloaden.

HV Omslag | HRP 260521 (Online)
.pdf
Download PDF • 670KB

HV Omslag blijft actief om het fusieproces tot een succes te maken. Een succes waar iedere huurder uiteindelijk van profiteert. Daar doen we het voor!
93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page