top of page

Heeft u uw voucher voor energiebesparende producten al verzilverd?

Eind vorig jaar ontving u als inwoner van Nijmegen of Wijchen een voucher voor energiebesparende producten. Deze is nog steeds geldig. Met deze waardebon koopt u energiebesparende producten. Een actie die Accio, Talis en HV Omslag graag promoten!


Waardebonactie

Woont u in Nijmegen of Wijchen en heeft u hierover een brief ontvangen met een waardebon? Dan kunt u meedoen met deze actie. Met deze waardebon koopt u energiebesparende producten. Bijvoorbeeld een waterbesparende douchekop, LEDlampen, een radiatorventilator of een brievenbusborstel. Door het gebruik van energiebesparende producten bespaart u op uw energierekening.

Energiecoaches

Wilt u graag meedoen maar vindt u het lastig om te bepalen welke producten u moet aanschaffen? Onze energiecoaches kunnen helpen u daar graag bij. Deze vrijwilligers vinden het leuk om u te helpen met al u vragen rondom energiebesparing in huis. Op deze pagina leest u meer over wat zij voor u kunnen betekenen.

Doet u mee vanuit Wijchen?

Om gebruik te maken van de waardebon gaat u naar de website van Winst uit je woning. Daar ziet u ook hoeveel budget de gemeente Wijchen nog over heeft.

Doet u mee vanuit Nijmegen?

Ga dan naar de website van het Regionaal Energieloket van de gemeente Nijmegen.

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page