top of page

Algemene Ledenvergadering + Themabijeenkomst Onderhoud

Ben jij een trotse huurder bij Talis? Wil je meer zeggenschap over de staat van jouw huis en buurt? Wil je actief betrokken zijn bij beslissingen die direct van invloed zijn op jouw woongenot? Dan is Huurdersvereniging Omslag er voor jou!

 

Op 19 december 2023, om 19:30 uur, nodigen we je van harte uit voor onze Algemene Ledenvergadering, gevolgd door een boeiende themabijeenkomst over het onderhoud van jouw woning. Talis zal hierbij aanwezig zijn om te luisteren naar jouw wensen en zorgen, en om samen oplossingen te vinden.

Wat kun je verwachten op deze avond?

 

  • Algemene Ledenvergadering: Leer meer over wat Huurdersvereniging Omslag voor jou doet en hoe je kunt deelnemen. Jouw stem is belangrijk!

  • Thema: Onderhoud aan jouw woning: Ontdek hoe je betrokken kunt zijn bij de beslissingen over het onderhoud en verbeteringen aan jouw huis. Krijg inzicht in de plannen van Talis en deel jouw suggesties en feedback.

  • Ontmoet Talis: Ontmoet de mensen achter de woningcorporatie en stel al jouw vragen over onderhoud, reparaties, en verbeteringen in jouw wijk.

  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet andere huurders en wissel ervaringen en ideeën uit.

Je hebt invloed

Mis deze kans niet om jouw stem te laten horen en meer te weten te komen over hoe jij kunt bijdragen aan de verbetering van jouw woonomgeving. Samen kunnen we het verschil maken!

 

Meld je nu aan voor deze waardevolle ledenbijeenkomst door het onderstaande formulier in te vullen. Als je nog geen lid bent van Huurdersvereniging Omslag, kun je je eenvoudig aanmelden als lid. Daarna kun je je ook aanmelden voor de bijeenkomst.

 

Datum: 19 december 2023
Tijd: 19:30 uur

Locatie: Wijkkantoor Talis, 

Meihorst 6342a, NIJMEGEN

 

Samen streven we naar betere woonomstandigheden en een hechtere huurdersgemeenschap. We hopen je op 19 december te zien en kijken uit naar jouw betrokkenheid en ideeën! Aanmelden is noodzakelijk maar eenvoudig. Gebruik hiervoor onderstaand aanmeldformulier

 

Graag tot 19 december!

AANMELDEN
Aantal personen
bottom of page